13 Haziran 2013 Perşembe günü Çayeli Öğretmen Evi’nde gerçekleştirilen 10 .Altın Gençler Ödül Töreni’nde dereceye giren ilk ve orta öğretim öğrencilerinden okul birincilerine tam altın,okul ikincilerine yarım altın,okul üçüncülerine çeyrek altın ödül verilmiştir.Vakfımız Yönetim Kurulu Başkanı Ali Zeki Saruhan’ın yanı sıra ,Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Meclis Başkanımız Prof.Orhan Bilgin’in katıldığı törene bu sene Rize Valisi Nurullah Çakır da katılmışlardır.Çayeli Kaymakam Vekili Bahattin Alp Arslanköylü,Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır,İl Milli Eğitim Müdürü Saffet Yıldırım,İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Şahin,Belde Belediye Başkanları,Okul müdürleri ‘ne eğitim ve öğretime verdikleri desteklerine teşekkürlerimizi ifade etmesi açısından plaket takdim edilmiş ayrıca dereceye giren öğrencilerimize geçen yıl başlattığımız bir çalışma olarak kalıcılık ve maneviyat adına altın ödüllerinin yanı sıra altta listede isimleri yer alan öğrencilerimize plaket de verilmiştir. Öğrencilere eğitim ve öğretimin öneminden bahseden Çayeli Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Zeki Saruhan her zamanki mesajını yineleyerek Çayeli Vakfı’nın eğitim ve öğretim hayatlarının her safhasında destek vermeye devam edeceğini belirterek çocuklarımıza kapılarımızın her zaman açık olduğunun altını çizmiştir. Dereceye giren tüm öğrencilerimizi tebrik eder,en başta öğretmenlerimiz olmak üzere eğitim ve öğretime destek veren herkese canı gönülden teşekkür ederiz. 2012-2013 ÇAYELİ ALTIN GENÇLER ÖDÜL TÖRENİ ÖĞRENCİ İSİM LİSTESİ S. NO OKULU ADI SOYADI DERECESİ LİSELER 1 Barbarok Tek. ve End.Meslek Lisesi Uğur SUİÇMEZ 1. 2 Barbarok Tek. ve End.Meslek Lisesi Serkan KARALOĞLU 2. 3 Barbarok Tek. ve End.Meslek Lisesi Ekmel KISIR 3. 4 A.H.İ.Denizcilik Anadolu Mes.Lisesi Tolgahan YALNIZ 1. 5 A.H.İ.Denizcilik Anadolu Mes.Lisesi İsmet HABERAL 2. 6 A.H.İ.Denizcilik Anadolu Mes.Lisesi Mustafa YANIK 3. 7 Anadolu Öğretmen Lisesi Bahar Dilek BÖLÜK 1. 8 Anadolu Öğretmen Lisesi Kübra PEHLİVAN 2. 9 Anadolu Öğretmen Lisesi Meral SÜSLÜ 3. 10 Kız Teknik ve Meslek Lisesi Nurbanu AVCI 1. 11 Kız Teknik ve Meslek Lisesi Şeyma OKUMUŞ 2. 12 Kız Teknik ve Meslek Lisesi Zeynep ÖZDEMİR 3. 13 Anadolu İmam Hatip Lisesi Elif YILMAZ 1. 14 Anadolu İmam Hatip Lisesi İdris ARI 2. 15 Anadolu İmam Hatip Lisesi Emine PEHLİVAN 3. 16 Vakıfbank Lisesi Tuğçe Nur OKUTAN 1. 17 Vakıfbank Lisesi Hatice İrem ÇOLAK 2. 18 Vakıfbank Lisesi Esra BÖLEK 3. 19 A.H.N-İshakoğlu Anadolu Lisesi Berna TOPRAK 1. 20 A.H.N-İshakoğlu Anadolu Lisesi Özge DENİZ 2. 21 A.H.N-İshakoğlu Anadolu Lisesi Nezahat SARI 3. 22 A.H.İ.Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Neslihan Uzunsakal 1. 23 A.H.İ.Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Kardelen Bilal 2. 24 A.H.İ.Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Özlem Bostan 3. ORTAOKULLAR 1 YAMANTÜRK ORTAOKULU Batuhan ÖZKAN 1. 2 YAMANTÜRK ORTAOKULU Dilruba KÖKSAL 2. 3 YAMANTÜRK ORTAOKULU Senanur ŞİŞMAN 3. 4 MERKEZ ATATÜRK ORTAOKULU Hacer BALCI 1. 5 MERKEZ ATATÜRK ORTAOKULU Merve Gülsün YAZICI 2. 6 MERKEZ ATATÜRK ORTAOKULU Furkan TEKER 3. 7 H. RÜŞTÜ ALTUNBAŞ ORTAOKULU Bahriye Nur YILMAZ 1. 8 H. RÜŞTÜ ALTUNBAŞ ORTAOKULU Yasemin MARANGOZ 2. 9 H. RÜŞTÜ ALTUNBAŞ ORTAOKULU Sevban ŞATOĞLU 3. 10 BÜYÜKKÖY ORTAOKULU Mücahid Ulvi YAĞCI 1. 11 BÜYÜKKÖY ORTAOKULU Batuhan ÇELİK 2. 12 BÜYÜKKÖY ORTAOKULU Yavuz Selim YILDIZ 3. 13 HASAN YILMAZ İLKOKULU Ayşe BÜYÜK 1. 14 HASAN YILMAZ İLKOKULU Mehmet Berk AL 2. 15 HASAN YILMAZ İLKOKULU Kadriye MOLLAHAMZAOĞLU 3. 16 YAMAÇ ORTAOKULU Kübra BAŞ 1. 17 YAMAÇ ORTAOKULU Gamze SUİÇMEZ 2. 18 YAMAÇ ORTAOKULU İrfan ÇERMAN 3. 19 75.YIL İMKB YBO Ebubekir DELAL 1. 20 75.YIL İMKB YBO Fatma GEMİCİ 2. 21 75.YIL İMKB YBO Murat GÜNEY 3. 22 KAPTANOĞLU İLKOKULU Doğukan ÜLKER 1. 23 KAPTANOĞLU İLKOKULU Şeyma KASARCI 2. 24 KAPTANOĞLU İLKOKULU Sinem YALÇIN 3. 25 KAPTANPAŞA İZZET AKÇAL YİBO Rumeysa Fatma USTA 1. 26 KAPTANPAŞA İZZET AKÇAL YİBO Emre KARTAL 2. 27 KAPTANPAŞA İZZET AKÇAL YİBO Habip KARAKAŞ 3. 28 BEYAZSU ORTAOKULU Şuheda ÇİFTÇİ 1. 29 BEYAZSU ORTAOKULU Semanur YAZICI 2. 30 BEYAZSU ORTAOKULU Kübra BİLGİN 3. 31 9 MART İLKOKULU Ceren KALYONCU 1. 32 9 MART İLKOKULU Vildan ŞİŞMAN 2. 33 9 MART İLKOKULU İbrahim SOYDAN 3. 34 İSHAKOĞLU İLKOKULU Miraç SANDIKÇI 1. 35 İSHAKOĞLU İLKOKULU Muzaffer Can GÜLER 2. 36 İSHAKOĞLU İLKOKULU Özden YAMAN 3. 37 ÖZEL ŞAHİKA İLKÖĞRETİM OKULU Eda Nur ÖZÇELİK 1. 38 ÖZEL ŞAHİKA İLKÖĞRETİM OKULU Muhammet Oğuz MÜFTÜOĞLU 2. 39 ÖZEL ŞAHİKA İLKÖĞRETİM OKULU Mustafa HABİBOĞLU 3.