6 Haziran 2012 Çarşamba günü Çayeli Sanat Evi'nde gerçekleştirilen 9.Altın Gençler Ödül Töreni'nde 2011-2012 eğitim-öğretim yılında başarılı olan ve dereceye giren okul birincilerine tam altın,okul ikincilerine yarım altın ve okul üçünçülerine de çeyrek altın hediye edilmiştir.Çayeli Vakfı tarafından eğitime destek vermek ve başarıyı ödüllendirerek teşvik etmek amaçlı olarak her yıl geleneksel olarak düzenlenen Altın Gençler Ödül Töreni'nde altın hediyelerinin yanı sıra çocuklara manevi açıdan kalıcı olacağını düşündüğümüz plaketler de takdim edilmiştir, Okul Müdürleri,İl Milli Eğitim Müdürü,İlçe Milli Eğitim Müdürü,Çayeli Belediye Başkanı,Belde Belediye Başkanları ve Çayeli Kaymakamı'na da eğitime verdikleri destekten dolayı teşekkürlerimizi ifade etmesi açısından plaketlerinin takdim edildiği törende ayrıca Türkiye çapında kompozisyon dalında ve kano yarışmalarında dereceye giren iki öğrencimiz de ödüllendirilmiştir. Öğrencilere eğitim ve öğretimin öneminden bahseden Çayeli Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Zeki Saruhan Çayeli Vakfı'nın eğitim ve öğretim hayatlarının her safhasında destek vermeye devam edeceğini belirterek çocuklarımıza kapılarımızın her zaman açık olduğunun altını çizmiştir. Dereceye giren tüm öğrencilerimizi tebrik eder, en başta öğretmenlerimiz olmak üzere eğitim ve öğretime destek veren herkese canı gönülden teşekkür ederiz.