09 Haziran 2015 Salı günü Çayeli Öğretmen Evi’nde gerçekleştirilen 12 .Altın Gençler Ödül Töreni’nde dereceye giren ilk ve orta öğretim öğrencilerinden okul birincilerine tam altın,okul ikincilerine yarım altın,okul üçüncülerine çeyrek altın ödül verilmiştir.Vakfımız Yönetim Kurulu Başkanı Ali Zeki Saruhan’ın yanı sıra törene Rize Milletvekili Hikmet Ayar,Çayeli Kaymakamı Turgay Ünsal,Çayeli Belediye Başkanı Dr.Atilla Esmen,İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş,Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kar,İl Genel Meclis Üyeleri Cafer kuru,Necati Yıldırım,siyasi parti ve STK temsilcileri,daire amirleri,İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Şahin,Okul müdürleri,öğretmenler ,öğrenciler ve veliler katılmıştır. Dereceye giren öğrencilerimize kalıcılık ve maneviyat adına altın ödüllerinin yanı sıra altta listede isimleri yer alan öğrencilerimize plaket de verilmiştir. Öğrencilere eğitim ve öğretimin öneminden bahseden Çayeli Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Zeki Saruhan her zamanki mesajını yineleyerek Çayeli Vakfı’nın eğitim ve öğretim hayatlarının her safhasında destek vermeye devam edeceğini belirterek çocuklarımıza kapılarımızın her zaman açık olduğunun altını çizmiştir. Dereceye giren tüm öğrencilerimizi tebrik eder,en başta öğretmenlerimiz olmak üzere eğitim ve öğretime destek veren herkese canı gönülden teşekkür ederiz. LİSELER 1 BARBAROS M.T.A.L KUBİLAY YILMAZ 1. 2 ÇAYELİ A.H.İ.MESL. TEK. ANADOLU L. FATİH KULAK 1. 3 İMKB FEN LİSESİ BAHAR DİLEK BÖLÜK 1. 4 ÇAYELİ MESLEKİ TEK. ANADOLU LİSESİ GAMZE SARI 1. 5 ÇAYELİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BEYZA AYGÜN 1. 6 VAKIFBANK ANADOLU LİSESİ AYŞE YORMAZ 1. 7 AH-Nİ ANADOLU LİSESİ NURSEVİL DENİZ 1. 8 ÇAYELİ MADENLİ A.H.İ.MES. TEK. A. LİSESİ LALE TETİK 1. ORTAOKULLAR 1 YAMANTÜRK ORTAOKULU ÖZGEN TÜYLÜOĞLU 1. 2 MERKEZ ATATÜRK ORTAOKULU NİSA MİHLAÇ 1. 3 H.RÜŞTÜ ALTUNBAŞ ORTAOKULU AZİME NUR AKYILDIZ 1. 4 BÜYÜKKÖY ORTAOKULU YAREN YILDIRIM 1. 5 HASAN YILMAZ ORTAOKULU UFUK YAZICI 1. 6 YAMAÇ ORTAOKULU SAKİNE ÇAKIR 1. 7 MADENLİ ORTAOKULU NUR DİLARA YAZICI 1. 8 KAPTANPAŞA İZZET AKÇAL YBO BEYZANUR BİLGİN 1. 9 BEYAZSU ORTAOKULU ÜMMÜ GÜLSÜM KURU 1. 10 İSHAKOĞLU İMAM HATİP ORTAOKULU ÜLKÜ KÜÇÜKİSLAMOĞLU 1. 11 ÖZEL ŞAHİKA ORTAOKULU AYKUT ONUR YAZIM 1. LİSELER 1 BARBAROS M.T.A.L ZEKİ GERZ 2. 2 ÇAYELİ A.H.İ.MESL. TEK. ANADOLU L. MUSTAFA ALBAYRAK 2. 3 İMKB FEN LİSESİ DEVLET ÇİRTİ 2. 4 ÇAYELİ MESLEKİ TEK. ANADOLU LİSESİ DUYGU KABA 2. 5 ÇAYELİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ŞUEDA YILDIRIM 2. 6 VAKIFBANK ANADOLU LİSESİ SEVDA BAKAR 2. 7 AH-Nİ ANADOLU LİSESİ BETÜL TEMEL 2. 8 ÇAYELİ MADENLİ A.H.İ.MES. TEK. A. LİSESİ SEMANUR YILMAZ 2. ORTAOKULLAR 1 YAMANTÜRK ORTAOKULU SABRİ ARDA BAYRAKTAR 2. 2 MERKEZ ATATÜRK ORTAOKULU FATIMA ERGAN 2. 3 H.RÜŞTÜ ALTUNBAŞ ORTAOKULU MUSTAFA OSMAN DİLMAÇ 2. 4 BÜYÜKKÖY ORTAOKULU RABİA KANDEMİR 2. 5 HASAN YILMAZ ORTAOKULU AHMET BALANOĞLU 2. 6 YAMAÇ ORTAOKULU TÜLAY TÜYSÜZ 2. 7 MADENLİ ORTAOKULU MUHAMMET FURKAN KARAOSMAN 2. 8 KAPTANPAŞA İZZET AKÇAL YBO BERKA ATAN 2. 9 BEYAZSU ORTAOKULU DAMLA KİBAR 2. 10 İSHAKOĞLU İMAM HATİP ORTAOKULU SUDE UYUMAZ 2. 11 ÖZEL ŞAHİKA ORTAOKULU UMUT DEMİRBAŞ 2. LİSELER 1 BARBAROS M.T.A.L MEHMET BÜYÜKKAYA 3. 2 ÇAYELİ A.H.İ.MESL. TEK. ANADOLU L. DENİZ AKŞİT 3. 3 İMKB FEN LİSESİ NUMAN NALKIRAN 3. 4 ÇAYELİ MESLEKİ TEK. ANADOLU LİSESİ ALEYNA ÖZDEMİR 3. 5 ÇAYELİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ SABRİ ABANOZ 3. 6 VAKIFBANK ANADOLU LİSESİ MUHAMMET YILMAZ 3. 7 AH-Nİ ANADOLU LİSESİ SABRİYE YILMAZ 3. 8 ÇAYELİ MADENLİ A.H.İ.MES. TEK. A. LİSESİ KADER TEMEL 3. ORTAOKULLAR 1 YAMANTÜRK ORTAOKULU NURŞAH DENİZLİ 3. 2 MERKEZ ATATÜRK ORTAOKULU CEYLİN KIRDAN 3. 3 H.RÜŞTÜ ALTUNBAŞ ORTAOKULU SEDEF KURT 3. 4 BÜYÜKKÖY ORTAOKULU SEMA ERKAN 3. 5 HASAN YILMAZ ORTAOKULU AYŞEGÜL ÇERMAN 3. 6 YAMAÇ ORTAOKULU ÖZLEM ARSLAN 3. 7 MADENLİ ORTAOKULU RABİA ALOĞLU 3. 8 KAPTANPAŞA İZZET AKÇAL YBO BURAK DERECİ 3. 9 BEYAZSU ORTAOKULU FİRDEVS YILDIRIM 3. 10 İSHAKOĞLU İMAM HATİP ORTAOKULU MELİH MAKAS 3. 11 ÖZEL ŞAHİKA ORTAOKULU BEYZA SALİHOĞLU 3. TÜRKİYE ÇAPINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER 1 ÇAYELİ A.H.İ.MESL. TEK. ANADOLU L. AHMET UMUT SARGIN Rafting Avr. Şam.