11.Altın gençler Ödül Törenimiz 11 Haziran 2014 Çarşamba günü Çayeli'nde Çayeli Vakfı Meclis Başkanı,Yönetim Kurulu Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyelerimizin iştiraki,Çayelimizin üst düzey protokolünün katılımı,Milli Eğitimin müdürleri,öğretmenleri ve değerli velilerimizle gerçekleştirilmiştir. Ödül Töreninde 19 okul birincisine tam altın,19 okul ikincisine yarım altın,19 okul üçüncüsüne çeyrek altın ayrıca spor dalında Türkiye ve dünya çapında dereceye giren 2 öğrencimize de yarım altın ve toplamda 59 adet plaket öğrencilerimize Vakfımız adına ödül olarak verilmiştir. Dereceye giren tüm öğrencilerimizi tebrik eder, en başta öğretmenlerimiz olmak üzere eğitim ve öğretime destek veren herkese canı gönülden teşekkür ederiz. 2013-2014 ÇAYELİ ALTIN GENÇLER ÖDÜL TÖRENİ ÖĞRENCİ İSİM LİSTESİ S. NO OKULU ADI SOYADI DERECESİ LİSELER 1 BARBAROS TEK. VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ TUNAHAN OKUNAN 1. 2 BARBAROS TEK. VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ MUHAMMET VARELCİ 2. 3 BARBAROS TEK. VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ ENVER ÇİÇEKOĞLU 3. 4 AHİ DENİZCİLİK ANADOLU MESLEK LİSESİ BERKAY KARA 1. 5 AHİ DENİZCİLİK ANADOLU MESLEK LİSESİ GÖKHAN ÇEPNİ 2. 6 AHİ DENİZCİLİK ANADOLU MESLEK LİSESİ ALİ ÇOLAKOĞLU 3. 7 AHİ DENİZCİLİK ANADOLU MESLEK LİSESİ ENES AKBAL TÜR.3. 8 İMKB ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ ASUMAN ÖZTÜRK 1. 9 İMKB ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ EYÜP SAÇ 2. 10 İMKB ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ BAHAR DİLEK BÖLÜK 3. 11 KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ SEDANUR KAKŞ 1. 12 KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ MELAHAT DİNÇ 2. 13 KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ İREM AKGÜN 3. 14 ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ TUĞBA ŞALANBAR 1. 15 ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MUCAHİT TOHUMCU 2. 16 ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MAHİRE YEŞİM DERECİ 3. 17 ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MUHAMMET KOÇAL U.ARASI 3. 18 VAKIFBANK ANADOLU LİSESİ ESRA BÖLEK 1. 19 VAKIFBANK ANADOLU LİSESİ MERYEM YAZICI 2. 20 VAKIFBANK ANADOLU LİSESİ EMRAH KORKMAZ 3. 21 AH-Nİ ANADOLU LİSESİ SEDANUR BEŞİKÇİ 1. 22 AH-Nİ ANADOLU LİSESİ MERVE SÜMER 2. 23 AH-Nİ ANADOLU LİSESİ ZEYNEP BEŞLİ 3. 24 A.H.İ.ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ ÜMİT ÖZBUCAK 1. 25 A.H.İ.ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ BÜŞRA KARA 2. 26 A.H.İ.ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ ZEHRA KARAYİĞİT 3. ORTAOKULLAR 1 YAMANTÜRK ORTAOKULU SÜMEYYE CİNKAYA 1. 2 YAMANTÜRK ORTAOKULU BERŞAN ŞAHİNKAYA 2. 3 YAMANTÜRK ORTAOKULU MİHRİBAN YILMAZ 3. 4 MERKEZ ATATÜRK ORTAOKULU MİRAÇ FURUNCU 1. 5 MERKEZ ATATÜRK ORTAOKULU MUHAMMET YILDIRIM 2. 6 MERKEZ ATATÜRK ORTAOKULU MAHİDE GÖKÇE PETEKÇİ 3. 7 H. RÜŞTÜ ALTUNBAŞ ORTAOKULU MESLİNA BAŞAR 1. 8 H. RÜŞTÜ ALTUNBAŞ ORTAOKULU ÖZGE KARA 2. 9 H. RÜŞTÜ ALTUNBAŞ ORTAOKULU HAZAL YILDIZ 3. 10 BÜYÜKKÖY ORTAOKULU SEMRA DİLMAÇ 1. 11 BÜYÜKKÖY ORTAOKULU EDA ÇAKIR 2. 12 BÜYÜKKÖY ORTAOKULU RAZİYE KOÇAL 3. 13 HASAN YILMAZ İLKOKULU ASLI MİHRİBAN GEMİCİ 1. 14 HASAN YILMAZ İLKOKULU SEMANUR BOZKURT 2. 15 HASAN YILMAZ İLKOKULU SANİYE NUR KESKİN 3. 16 YAMAÇ ORTAOKULU EMİRCAN SUİÇMEZ 1. 17 YAMAÇ ORTAOKULU İSA KAYAR 2. 18 YAMAÇ ORTAOKULU SEZER MAGUNACI 3. 19 MADENLİ ORTAOKULU MAHMUT TÜZEL 1. 20 MADENLİ ORTAOKULU NESLİHAN SIRTLI 2. 21 MADENLİ ORTAOKULU ABDÜLMECİT DELAL 3. 22 KAPTANPAŞA İZZET AKÇAL YİBO EMİNE BONCUKÇU 1. 23 KAPTANPAŞA İZZET AKÇAL YİBO ASİYE KARAKAŞ 2. 24 KAPTANPAŞA İZZET AKÇAL YİBO OZAN RAMAZAN DEMİREL 3. 25 BEYAZSU ORTAOKULU MEHMET ANIL İRFANOĞLU 1. 26 BEYAZSU ORTAOKULU EDANUR YAZICI 2. 27 BEYAZSU ORTAOKULU MEHMET ALİ ÇOLAK 3. 28 İSHAKOĞLU İMAM HATİP ORTAOKULU AYLA SUDE KANDİŞ 1 29 İSHAKOĞLU İMAM HATİP ORTAOKULU SEFA CAN YILANCI 2 30 İSHAKOĞLU İMAM HATİP ORTAOKULU SİNAN TÜRKER 3 31 ÖZEL ŞAHİKA ORTAOKULU AYŞE NUR DEMİRBAŞ 1. 32 ÖZEL ŞAHİKA ORTAOKULU FAİK METEHAN ŞİMŞEK 2. 33 ÖZEL ŞAHİKA ORTAOKULU SEMİH ÖZKAN AKDOĞAN 3.