Burslar

Vakfımız, “ ÖĞRENCİ BURS YÖNETMELİĞİ “ kuralları çerçevesinde her yıl maddi imkanları kısıtlı Çayeli’ li yüksek öğrenim öğrencilerine 8 ay süre ile burs vermekte ve başarılarını izlemektedir.
    2016– 2017 eğitim –öğretim döneminde 600 öğrencimize burs verilmiş ve 10 Çayelili kız öğrencimizin barınma ve yurt ihtiyacı karşılanmıştır, 720.000,00 TL’lik burs bütçesi ve 60.000,00 TL’lik yurt bursu bütçesinin toplamı 780.000,00 TL’nin 586.440,00 TL’si Yurt Binası kira gelirimizden sağlanmış,kalan kısmı ve diğer faaliyet giderlerimizin büyük bölümü başta Yönetim Kurulu olmak üzere hayırsever hemşehrilerimiz tarafından karşılanmıştır.
    Vakfımız öğrencilere sağladığı burslar haricinde çeşitli proje çalışmalarına da devam etmektedir ; 3 yıldır tahsisini aldığımız Kılıç Ali Paşa Medresesi’nin 26.05.2016 tarihinde geçici teslimini alarak, Medrese’nin donanım,dizayn gibi iç düzenlemelerin yanı sıra profesörlerden oluşacak bir Akademik Kurul’un hayata geçirilmesi ayrıca eğitim-kültür ağırlıklı olarak Türkiye’nin ve dünyanın ileri teknolojileri hakkında sürekli konferansların düzenleneceği ,deniz bilimleri ve enerji hakkında akademik çalışmaların yapılacağı Kılıç Ali Medresesi’nde çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız ve bu çalışma da bize bursun yanında ilave bir bütçe oluşturmuştur.
    Vakıf Yönetim Kurulumuz, 2017-2018 eğitim-öğretim yılında 600 üniversite öğrencisine burs verilmesine ve yine 10 Çayelili kız öğrencimize de barınma ve yurt imkanı sağlanmasına karar vermiştir.
    Yönetim Kurulu olarak arzumuz ihtiyaç sahibi bütün öğrencilerimize burs imkanı sağlayabilmek ve bu sayıyı arttırmaktır. 1 öğrencimize (150 TL X 8 Ay = 1.200,00 TL )dahi sağlayacağınız burs , Vakfımızın yeni projelere imza atmasında ve hedeflerine ulaşmasında büyük önem arz etmektedir.
    Saygı ve sevgilerimizle,
    ÇAYELİ VAKFI YÖNETİM KURULU adına
    Başkan
    Ali Zeki Saruhan
    BURS BAĞIŞLARINIZ İÇİN
    Burs                   : 1 öğrenci 150,00 TL X 8 Ay = 1.200,00 TL
    Banka Bilgileri  : Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O Altunizade Şubesi( Şube kodu 311)
    Hesap No           : TR 22 0001 5001 5800 7286 3837 57
    Nakit Ödeme     : Vakıfta elden ödeme için 0212 2929902 numaralı telefonlardan bizimle irtibat kurarak makbuz karşılığı ödeme yapabilirsiniz.
    İrtibat                 : Filiz Dilek Coşkun
    Telefon              : 0212 2929902