MeclisUyeligi

Meclis Üyeliği

Vakfımıza üyelik başvurusunda bulunabilmek için lütfen öncelikle meclis üyelik prosedürümüzü okuyunuz.

Üyelik prosedürümüzü okuduktan sonra, aşağıdaki formu doldurduktan sonra "Yazdır" tuşuna basarak yazdırmanız ve "İmza" bölümünü imzalamanız gerekmektedir. Üyelik başvuru sürecinizin başlatılabilmesi için bu imzalı çıktının, üyelik prosedürümüzde belirtilen diğer evraklarla beraber vakfımıza iletilmesi gerekmektedir.

Önemli Not: Formu doldurup yazdırdıktan sonra "Gönder" tuşuna basarak formun bir kopyasının internet ortamı üzerinden de tarafımıza ulaştırmanız gerekmektedir.

ÇAYELİ VAKFI BAŞKANLIĞINA

Vakfınızın senet ve tüzüğünü okudum. Vakıf Meclis Üyesi olmak için şartları kabul ediyor, amaçları için çalışmayı taahhüt ediyorum. Vakıf Meclis Üyeliğine kabulüm için gereğini arz ederim.

İMZA

Çayeli Vakfı Meclis Üyeliği için gerekli belgeler;

1. Çayeli Vakfı Meclis Üye Bilgi ve Başvuru Formu(Doldurulup, imzalanmış)
  2. Nüfus cüzdan fotokopisi
  3. 2 adet fotoğraf
  4. Meclis Üye kayıt ücreti

(Vakıf Meclis Üyeliği Kayıt ücreti 2010 yılı itibariyle asgari 1.000,00 TL‘dir.)

Not: Meclis üyeliği kayıt ücreti bir defaya mahsus olarak tahsil edilir.

Üyelik kayıt ücretini isteğiniz şekil ve koşulda nakit, çek, banka havalesi şeklinde yapabilir , taksitler halinde de ödeyebilirsiniz.

Kayıt ücreti

Üyelik Kayıt Ücreti ödemesi yapabileceğiniz banka şubesi